Fijnmechanische producten op maat  

Bakker Fijnmetaal is een fijnmechanisch metaalbewerkingsbedrijf voor producten die een hoge precisiegraad vereisen. Daarbij maken we gebruik van materialen zoals RVS, aluminium, titanium, messing en zuurstofvrij koper, maar ook diverse exotische materialen en kunststoffen. Met moderne CNC-frees- en draaimachines wordt een hoogwaardig resultaat geboekt. We leveren producten aan onder andere de medische, optische, automotive, aerospace en semiconductor-markten.

Precisiebewerking is niet alleen een kwestie van machines. Het gaat ook om de vakmensen met ervaring en gevoel voor accuraat en nauwkeurig weken. Wij beschikken over een team van vakbekwame en gekwalificeerde medewerkers die de machines bedienen en besturen. Dankzij een goed geoutilleerde meetkamer kunnen zij het ruw materiaal in geprogrammeerde stappen mechanisch bewerken tot het gewenste resultaat is bereikt. Met de juiste mensen en gereedschappen staan we garant voor kwaliteit.

 

Toonaangevend in innovatie en kwaliteit 

Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn. Uw vraagstuk is bij ons in goede handen. Innovatie en kwaliteit staan voorop en gaan hand in hand met uw wensen. Betrouwbaar, doelgericht en toonaangevend - dat is Bakker Fijnmetaal.


Toepassingen 

Omdat het bij Bakker Fijnmetaal gaat om kleine onderdelen met een tolerantie van 1 tot 2μm is het voor klanten vaak moeilijk voor te stellen hoe iets eruit komt te zien en hoe het wordt toegepast. Daarom leiden we u graag rond in de fabriek, waar u meteen kunt zien hoe het product wordt gemaakt, van grondstoffen tot eindproduct en toepassingsmogelijkheden.

 

Alles in eigen huis 

Bestaande klanten van Bakker Fijnmetaal weten inmiddels feilloos hun weg te vinden in het bedrijf. Met nieuwe opdrachtgevers gaan we graag in gesprek en spreken we het vraagstuk goed door om tot een goed eindresultaat te komen. Bakker fijnmetaal staat erom bekent mee te denken. Ook wel, “early supplier involvement”. Wij begeleiden het traject van tekening tot eindproduct.

 

In de bankwerkerei zijn ervaren medewerkers die uw producten onder microscopen inspecteren en nabewerken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van precisie afbraamtools en -gereedschappen. Trommelen van uw producten en ook een precisie Hoonmachine kunnen uw producten van de laatste finishing touch voorzien.

 

In de montage en cleanroom zijn ervaren vakmensen bezig met montage en assemblage. Alle middelen voor het schoonmaken en monteren van uw producten zijn aanwezig.

 

Kwaliteit meten 

In de meetkamer worden alle geproduceerde producten en onderdelen gemeten en getest. Zo garanderen we de kwaliteit waar het bedrijf voor staat en weet u zeker dat het product voldoet aan alle eisen. De meetmachine, waaronder een Zeiss Contura G2 meetbank, is zo nauwkeurig dat we de afleverkwaliteit zonder meer garanderen.


Wanneer u informatie wenst over Bakker Fijnmetaal of over de diensten die wij u kunnen bieden, kunt u contact opmemen met onze afdeling accountmanagement, Dirk van Amelsvoort of Eric van Gerven.  

 


onderdeel_van